Att bo



Här är den! Våraran nya bostad!!!
Här i Elenas och Alessandros ombyggda garage skall vi tillbringa den varmaste månaden på året. När jag ligger och svettas på nätterna kan jag inte låta bli att sända "goda" tankar till svärmor.........
Nåväl, vi har ju tak över huvudet.

Ni får se ett ovanligt kort på mig och Silvia oxå - ovanligt därför att jag har utsläppt hår!
Nu ska jag packa mer kartonger och köra ett flyttlass till, jag, Silvia och min stora mage.




Kommentarer
Postat av: gioia

Hoppas att det kommer att funka bra och du får väl försöka tänka på hur fint ni kommer att få det sen, ert nya hus verkar ju bli jättefint tycker jag :)

Lycka till!

2008-07-22 @ 16:16:26
URL: http://gioia.webblogg.se/
Postat av: pernilla

Ser väl inte så pjåkigt ut! Tycker att du har matchat tygerna fint på överkast och dukar, inspirerad av minimalismen? :)Puss!

2008-07-22 @ 17:04:23
Postat av: Humla

hå hå ja ja, jag avundas er liksom inte... men ni kommer att kunna garva åt det där sedan och fatta vilken bra historia det är att berätta senare! ;-)



Blogga du när du har möjlighet och lust, det ska inte vara något måste... ja kikar in emellanåt för att se om du uppdaterat något. Är ju så nyfiken på magen och husbygget... och hur det går med flyttarna. s Fin bild på dig och Siliva - snygg blus också - jag har en likadan. ;-)



Kram!

2008-07-22 @ 18:17:56
URL: http://mammahumla.blogg.se/
Postat av: Katarina

Ett garage? Ja inte så illa, jesus föddes ju i ett stall...Kul att se vad som händer, väntar med spänning på Ivan och huset.

2008-07-23 @ 09:21:29
URL: http://njutavlivet.blogg.se/
Postat av: Isa

Hej hej!Är hemma en kort sväng och har tillgång till Internet, hurraaaa! Läser om ert slit med husbygge, flytt till vännerna mm och kan bara instämma med föregående talare. Ni kanske kan skratta åt eländet en vacker dag men nu...nej. Jag hade inte varit glad på svärmor, som mina barn hade uttryckt det. Men ni får ju ett helt ok boende (?) tills ni kan flytta in ert nya fina hem.



Klappa magen och må så gott ni kan! Om en timme styr vi mot Göteborg för att sedan fortsätta till Danmark där vi landar ikväll.



Kram!

2008-07-29 @ 07:15:22
URL: http://isas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0