Måndag igen

Jahaja, då var det alltså måndag igen. Helgen har som vanligt "svischat" förbi.
I lördags var det bad som gällde och  igår, söndag, hade vi familjen Vozza här på lunch.
Silvia lekte med Emma och Filippo - och huset såg ut som en krigszon efteråt - det är inte utan att man får barndomsnostalgi.
Vi vuxna avnjöt en underbar lunch bestående av grillad "triglia" och svärdfisk, MUMS!, supersallad (=med massa smarrigt i), zatziki, färskt bröd, vattenmelon och hembakad cheescake.
När gästerna åkt hem tupplurade vi. Man måste nästan tupplura i den här värmen.
Sedan, på kvällen, tog vi vår vanliga sväng till Mauros mormor & morfar, satt ute på verandan med mormor Maria och åt ytterligare lite vattenmelon - som denna period är alldeles uuuuuuuunderbart god - kall, söt och smarrig.
Det kom en liten, liten skogsmus (tror jag) och hälsade på. Mormor Maria hojtade och hämtade kvasten men Silvia var helt facinerad. Efter diverse panik och skrik sprang den lille, lille musen hem till sig (pustade ut, tackade sin lyckliga stjärna och tog sig åt hjärtat).
Ivan har som vanligt roat sig med att sparka mig på kissblåsan så att jag blir akut kissnödig varannan sekund. Jaja, om det roar lilleman så.....

Hoppas att ni alla har haft en bra helg, vilat er lite, umgåtts och ätit gott.
Ni är väl redo för en ny vecka?!



Kommentarer
Postat av: Isa

Det låter som en skön helg och vad mycket god mat!! Här har vi tagit det väldigt lugnt, förutom igår då barnen hade två (!!) kalas att gå på. Vi sprng feån det ena till det andra men det gick bra och de hade så kul!



Hoppas att ni får en trevlig vecka!

2008-06-30 @ 11:40:25
URL: http://isas.blogg.se/
Postat av: shine

Haha, det verkar så roligt när du skriver att din lilla bebis Ivan har roligt när han sparkar på din kissblåsa... :) men det där med att besöka toan varannan sekund låter inte särskilt roligt..

2008-06-30 @ 17:51:50
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: Monica S

Alltid redo för måndag...eller inte... Idag har det fullkomligt ösregnat här i Stockholm. Var ute en sväng på lunchen och lyckades blöta ner mig rejält. Hua... På dagis hade barnen varit ute och lekt och var dyngsura även de när jag kom och hämtade dem. Sedan vägrade Tim att stå på ståbrädan så vägen hem kändes mer än låååång! Envis som synden är han också...undrar vem han har fått det ifrån. Hi Hi Hi Ha en jätte bra kväll i underbara Italia!!! (Var i Italien bor ni förresten?)

2008-06-30 @ 21:07:24
Postat av: Asa Eden

Isa: tack de'samma! ps.undvik vinande kulor! ;)

Shine: Jo han ar en liten luring min kiss-blase-sparkare.

Monica: Vi bor nere i "klacken" - Apulien. I narheten av staden Lecce fast vid kusten - Porto Cesareo heter staden/byn. Superfint!



2008-07-01 @ 00:02:19
URL: http://silvia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0