Hjälp!

Är det någon som kan hjälpa mig att komma på en fiffig idè hur man skulle kunna hjälpa hundgården?
Jag har skrivit till en svensk journalist med förslag om en artikel i svensk tidning om svenk tjej kvinna på italiensk hundgård - eventuellt att följa upp med någon sponsor.
Snälla, smarta, fiffiga, driftiga, kloka och eldiga blogg-vänner kom med förslag!!!!
Puss på förhand.



Kommentarer
Postat av: Elisabet

Låter väl som en bra idé att kontakta en journalist. Finns det inte folk där i närheten som vill engagera sig då? Ha en riktigt bra fredag!

2008-01-25 @ 14:08:22
URL: http://stenvreten.blogg.se
Postat av: Jen

Vad är hundgården? Berätta gärna lite om du har lust :)
Kram

2008-01-25 @ 14:08:46
URL: http://jenfager.blogg.se
Postat av: Asa Eden

Elisabet: Tyvarr sa ar hundgardarna inte forsta prioriteringen i den italienska politiken. Jag ar EXTREMT tacksam att Lucia som driver denna hundgard verkar vara en "eldmanniska". Hon ar dar i ur och skur, stadar, matar och skoter om. Folk i allmanhet bryr sig inte, de overger hundar stup i kvarten. Min tanke var att det kanske kan vara intressant aven for en svensk hundalskare att pa avstand kunna folja livet pa dessa stackars krakarna, som trots allt elande ar oooooooootroligt glada o goa! Om man aven kan fa te.x. ett tratak donerat i samma vev vore ju det fortraffligt!

Jen: Hundgarden ar den (ofta komunala) plats dar alla overgivna hundar slutar sina dagar i en inhangnad eller bur. Hundar som var sota som valpar och sedan vaxte upp och blev "besvarliga". Eftersom hundar gor fler hundar finns det oxa en massa stackars valpar dar. Lucia som driver stallet forsoker (genom komunens veterinar) sterilisera alla honor. Hon ar en enastaende manniska som jag hoppas kunna hjalpa pe ett eller annat satt.

Kram Asa

2008-01-25 @ 14:49:31
URL: http://www.silvia.blogg.se
Postat av: Maria

Skulle man inte kunna gå runt till företagare runt om och fråga om dom vill bli typ fodervärdar och sen gör nån sorts reklamtavla där man skriver dom som bidrar.Det är ju en billig reklam. Kram Maria

2008-01-26 @ 19:21:09
URL: http://monmaria.blogg.se
Postat av: Asa Eden

Bra idè - OM mentaliteten vore annolunda.Tyvarr finns det INGET intresse har for de stackars jyckarna har lokalt. Tack for tanken.

2008-01-27 @ 11:39:30
URL: http://www.silvia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0