Neroamaro & co.


Vilken höstdag!!

Vi följde med moster Luciana ut till hennes lantställe för att utfodra jycke och missar. För några veckor sedan adopterade hon den lilla svarta katten som hade gjort sig hemmastadd (trots våra katter och hundars ivriga oposition) på våran baksida. Ivan och Silvia döpte den till "Neroamaro". Nu lever han/hon livets glada dagar på vischan!

Silvia & Ivan på simskola


Luft

Vi har haft trädgårdsmästaren här. Ett "lag" med karlar som svingade sig i träden med motorsågar. De beskar de illa vildvuxna träden. Nu är det så här fint och luftigt, kan inte titta mig mätt. På natten är dessutom trädgården belyst eftersom gatlampans sken letar sig in genom trädkronorna - förut var det nattsvart och skumt.

Mitt liv som blondin

Född lintott och uppvuxen blond. Kul hade jag. Flyttade till Italien och lekte Anita Ekberg. Men åren går och mina blonda spikraka "lockar" mörknar och gick från rågblond till mörkblond. Uff. Akutsamtal till min hårfrisörska som var på hemmabesök idag. Folieinlindad hemmafru i medelåldern. 200 kr. Nu är jag redo. Imorgon vill jag höra busvisslingar! ;)

RSS 2.0