Virr-varr! (del 2)

forts.

Efter att ha provsuttit varje soffa, gjort IKEA-kitchenplanner med prisuppgifter och "pillat" på varenda produkt som finns till förfogande att "pilla på" var vi redo for lunch.
(Vid det här laget var jag svimmfärdig)
Åh, lycka - här lassade jag på med räkmacka, gravad lax och laxsallad (o lite potatis i ugn). Till denna gudagoda njam-njam-lunch drack jag lingondryck, smarr!

Därefter ville Gabriella gå tillbaka och provsitta lite soffor etc. etc. (HJÄÄÄLP!!!!)

Vid 18-tiden säckade Åsa Eden ihop på en soffa innanför kassorna - även den mest rutinerade shoppoholic har sina gränser!
Efter många långa resonemang och funderingar bestämde sig Gabriella att köpa just den soffa som undertecknad säckat ihop i. Ett utställnings-ex som de satt ner 50 % i pris. Och HÄR börjar våra trubbel.
Vi informerar oss om hur vi ska gå till väga med soffan samt de övriga inköpen/frakten och får en utskrift av kvinnan i informationen.
Med denna utskrift går vi till kassan, ytterligare krångel då kvinnan tydligen rört till det med utskriften.......
Därefter går vi till varu-utlämningen för att få ut garderob, skåp etc.
Efter att ha hämtat ut våra varor ska vi med kvittot gå tillbaka för att hämta soffan - för att sedan gå med ALLA produkterna till speditions-disken.
DÅ FINNS INTE SOFFAN KVAR!!!
Soffa borta.
De har sålt soffan 2 gånger.
På en halvtimme.
Gabriella börjar tugga fradga.
Vi börjar tillsammans med personalen att leta soffa.
Det visar sig, efter många om och men, att någon smart ärt-hjärna tagit prislappen från en annan produkt och köpt soffan för en spottstyvel (orginalpris 950 euro, Gabis pris 475 euro, ärt-hjärnan betalade 105 euro!!!).
- Vad är det för en idiot i kassan som inte känner igen en sådan pris-miss!!!! Kastar Åsa ur sig, varpå killen som är framför mig blir röd och tyst......Nåja, rätt åt honom, det var ju faktiskt super-klantigt!
Vid 21-tiden, då butiken börjar stänga alla dörrar har vi tillsammans med "ansvarig för IKEA i Bari" rett ut oredan och Gabriella får en NY soffa hemskickad. Säga vad man vill, men de är tillmötesgående på IKEA. Tur det.

Vid 23-tiden kom 2 fisk-luktande hjältar hem.
Lite tröttare.
Lite nöjdare.



Vilken jävla dag!




Kommentarer
Postat av: Isa

Åh herregud vilken dag men väldigt roligt att läsa! Förstår att du var helt färdig. Det hade jag också varit, utan bebis i magen...! Men lunchen såg jättegod ut och ni verkar ha haft kul ändå. Det blir något att komma ihåg och skratta åt framöver. Schysst av Ikea att ordna en ny soffa också, men det var inte mer än rätt!



Kram, vila upp dig idag!

2008-05-29 @ 09:55:19
URL: http://isas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0