Åh vad ni är rara!

Vad gulliga ni är allihopa med era kommentarer!
Ivan har INTE "pluppat" ut än - beräknat datum är 8:e oktober (jag hoppas på lite förskott....)
Huset är INTE klart.
Toa, bidè och handfat är nu på plats (idag!) och de är superfina, jag är helnöjd.
Kök är beställt och betalat (svärfar hoppade in och betalade köket, så nu kan jag nästan förlåta att de kastade ut oss ur villan tidigare.....). HURRA! (levereras inom 10: oktober)
Vi är nästan på plats med andra ord - även om MYCKET fattas.
Kan knappt bärga mig att visa er kort från bygget, det var länge sedan nu. Allt är annolunda (annorlunda?).

Tyvärr har jag inte varit inne på mina favoritbloggar sedan "vräkningen" och jag längtar efter den dagen jag kan läsa "igen" det jag missat. Jag hoppas under tiden att ni har det bra och att vi "möts" snart igen!

Nu en fråga: Vad har ni för åsikter/erfarenheter av ryggmärgsbedövning? Tacksam för tips.

Kram till alla!!!!



Kommentarer
Postat av: shine

för det första: vad är ryggmärgsbedövning? : O d låter väldigt ont...

2008-09-13 @ 13:30:17
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: Sis

Både Annelie & jag valde att få ryggmärgsbedövning. Vi kan rekommendera det!!! Grattis till toaletterna.

Kramar Sis

2008-09-13 @ 17:21:32
Postat av: Katarina

Fick den bedövningen första förlossningen eftersom jag "gav upp". Det blir lugt och skönt och all smärta är borta MEN jag skulle inte rekomendera den eftersom risken att krystvärkarna blir sämre eller slås ut. De slogs ut helt på mig så det blev sugklocka och det är INTE att rek. De andra två förlossningarna blev det bara lustgas och var skitjobbigt men det fanns liksom inget alternativ med tanke på erfarenheten.

Så sniffa lustgas, andas och bit i hop. ;-)

2008-09-13 @ 18:54:40
URL: http://njutavlivet.blogg.se/
Postat av: Isa

Jag fick ju det bägge gångerna eftersom jag snittades. kan alltså inte uttala mig om hurvida det funkar bra vid en vaginal förlossning eller inte.



Det gick jättebra att få den i alla fall. Lite trixigt att få den vid Gustavs förlossning men det gjorde aldrig direkt ont och sen var jag ju totalt bedövad, men det var ju en annan förlossning som sagt.:-)



Hoppas att vi får se dig här snart igen!!

2008-09-14 @ 06:51:29
URL: http://isas.blogg.se/
Postat av: gioia

Första förlossningen födde jag utan ryggmärgsbedövning, andra gången med... och jag rekommenderar det absolut. Förstod inte riktigt varför jag inte tog det andra gången :)

2008-09-14 @ 10:41:01
URL: http://gioia.webblogg.se/
Postat av: Anonym

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=491 bli medlem , man får gratis presentkort på h&m jc eller gina tricot om man samlar poäng och man får 50 poäng när man blir medlem , och man får presentkortet direkt i brevlådan (:

2008-09-14 @ 17:39:28
Postat av: pinnelimpen <3

Hej :)

Är oxå född i oktober :P .

Jag ¨hålelr på med en rolig tävling , men ahr ont om bidrag till den , trordu att du skulle kunna titta på mitt senaste inlägg och se om du blir intresserad?

Puss

2008-09-14 @ 19:13:24
URL: http://pinnelinn.blogg.se/
Postat av: pernilla

Hej gumman! Vi sov första natten i nya huset i natt. Underbart och inte en dag för tidigt!! Mycket återstår men det står vi ut med. Toaletter har vi i alla fall...Tänker på dig och håller tummarna för att Ivans entre blir lyckad, med eller utan ryggmärgsbedövning. Min erfarenhet är inte bra men det där är sååå olika. Syrran har tagit bedövningen med alla tre och det har fungerat perfekt. Risken är att värkarna avtar och att man får hålla på och stånka dubbelt så länge. Om den effekten inte inträder är det nog underbart med bedövningen. Bra hjälp va? Kram /P

2008-09-15 @ 08:51:41
Postat av: Sara

Med tvillingarna fick jag ryggmärgsbedövning och det är jag väldigt tacksam över! :)

Nu slutade den förlossningen i katastrofsnitt när jag hade krystvärkar (då jag blev sövd). (Orsaken var navelsträngsprolaps på tvilling 1, vilket är väldigt ovanligt.)



Dottern föddes med planerat snitt.



Lycka till! Snart är han ju här! :)

2008-09-15 @ 09:39:37
URL: http://viamessina.blogspot.com
Postat av: Diana

ta ryggmärgsbedövning... tänkte inte heller ta de men när snärtorna väl va på G ... så skrek ge mig allt ni har... så ja skulle rekommendera de till dig... för efteråt så känner man ingenting... hoppas de går bra för dig... ;)

2008-09-16 @ 21:49:36
URL: http://dianadede.blogg.se/
Postat av: elisabet

Vad bra att bygger fortskrider, hoppas allt går bra med bebisen.

2008-09-18 @ 21:23:45
URL: http://stenvreten.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jag fick det nar jag fodde SAra. Hade inte bestallt det (bor i Italien dar man maste bestalla och betala ur egen ficka om man vill vara saker pa att fa epidural), men nar jag lag dar 3:e dagen och inget hade hant, dvs inte oppnats mer an nagon centimeter trotts otroliga smartor och de hade satt i gang mig samma morgon. Da barmhartigades overlakaren och "min" barnmorska sig over mig och ringde narkoslakaren for att hora om hon hade mojlighet att komma och lagga en epidural pa "en kvinna som var val vard det". Jag hade kunnat kyssa den unga narkoslakaren (han gjorde nog sin specialisation) nar han lade den pa mig. Jag kande ingenting nar den lades och sedan gick allting mycket lattare.

Nu andra gangen ska jag absolut ha det och tanker darmed bestalla. Daremot skulle jag vilja ha lite mindre, kande inte alls nar varkarna kom forra gangen och sa ska det inte riktigt vara. En bra dos epidural ska ta bort topparna men lata dig kanna vagerna sa att du kan vara aktiv i forlossningsarbetet.

Kram

2008-09-22 @ 10:25:24
Postat av: Isa

Hur går det för er? NU är jag riktigt nyfiken. Kanske har Ivan tittat ut? Har ni kunnat flytta in ordentligt i huset? Hoppas att ni mår bra allihopa och att hösten inte kommit lika långt hos er som här, brr.



Kram!

2008-09-29 @ 06:31:50
URL: http://isas.blogg.se/
Postat av: Isa

Känner mig lite efterhängsen men börjar nästan misstänka att Ivan har tittat ut..? Hoppas att allt är bra och att ni bor med både kök och badrum nuförtiden. :-)



Kram!

2008-10-06 @ 10:08:34
URL: http://isas.blogg.se/
Postat av: shine

Har Ivan kommit än? Är orolig. Uppdatera!! (kramar från höstiga sverige)

2008-10-06 @ 21:49:43
URL: http://thwart.blogg.se/
Postat av: vardagsglimt

Imorgon är dagen D! Men jag misstänker att han redan gjort entré!??! Om inte så ryggmärgsbedövning är toppen tyckte jag första gången. Andra gick det utan.... Jag är öppen för allt denna tredje gång :)

Tänker på dig och hoppas allt är bra!

2008-10-07 @ 19:00:27
URL: http://www.vardagsglimt.blogspot.com/
Postat av: Humla

Åh nu är jag nyfiken! Min stora älskling fyllde sex år nu den 6/10... det är en bra födelsedag! Väntar med spänning på rapport och bilder både om bebis och hus!



Kram!

2008-10-12 @ 19:01:31
URL: http://mammahumla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0