Det beresta flygplanet



Det började från begynnelsen med ett STORT paket som inhandlades av mamma Åsa efter specifika önskemål av dottern Silvia med pengar donerade av "faster" Luciana.
Paketet inhandlades i Lecce, papper köptes i Leverano, inslagningen tog rum i Porto Cesareo.
Därefter forslades det STORA paketet i till Leverano - hem till "faster" Luciana för att invänta den 25:e december 2009.
Luciana fick en snilleblixt och tog det STORA paketet hem till gammelmormor Maria för att där invänta den hett efterlängtade julen.
Juldagsmorgonen gryr och farfar Franco tar sig en promenad hem till gammelmormor Maria för att önska denne en riktigt god jul, ser där det STORA paketet, tar det efter noga övervägande med gammelmormor Maria under armen och bär hem det till farmor och farfars hus där det STORA paketet placeras under granen.
Familjen D'Andria/Eden trillar in lagom till jullunchen där de förutom en underbar doft av julmat möts av synen av det STORA paketet.
???!!!
Jullunch äger rum.
Tårta.
Paketöppning.
Kaffe.
Lek och stoj.
Därefter tar mamma Åsa ånyo det STORA paketet under armen och familjen D'Andria/Eden knallar hem till "faster" Luciana där efter allsköns julhälsningar det STORA paketet ÄNTLIGEN överlämnas av "faster Luciana" till dess rätta ägare Silvia, under pompa och ståt!
Vilken lycka!!
Polly pockets flygplan.








Kommentarer
Postat av: Isa

Vilken dröm!! Förstår att Silvia var överlycklig!

2009-12-29 @ 17:43:42
URL: http://isas.blogg.se/
Postat av: Biggan

Oj, vad stooort planet var!!! Här kommer en varm kram i kylan, -20 grader nu på morgonen.

2009-12-30 @ 06:25:29
Postat av: sis

Hejsan!!! Klår mor med -22,8 grader kallt här på morgonen. Är det du som har lagt dig i solstolen en trappa ner?? ;-) Kram Sis

2009-12-30 @ 16:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0