Snälla Ryanair

Resväskan står färdigpackad på bordet, reskläderna ligger på stolen brevid.
Ryan, krångla inte till det nu, låt resan flyta!





Kommentarer
Postat av: Steffi





Åke!!!!

Nä men, tjenare! Long time, no see. Ja, gu’va länge se’n.

Glad midsommar och grattis på namnsda'n. (Dock i efterskott, då jag är trots allt flera timmar efter här i Kalifårnien, norr om San Francisco.)

Jublandes glad och yr av lycka blev jag när jag äntligen hittade min Åke... Åsa Eden på nätet. Yippie! Wow, vilken tjusig blogg, som ett riktigt kalas. Så mycket att läsa - jag blir alldeles till mej. Du har en fantastisk författargåva. Jag får tårar i ögonen.

Väldigt stolt för och glad är jag över dej och ditt liv som du skapat där i La Italia. Åh, vilka söta barn, en liten principe och en liten principessa, alldeles bedårande och kramgoa. Bellissima Åsa, du är lika fager som förr - inte åldrats en dag. Är det tack vare en hemlig italiensk anti-aging secret? Antipasti?

Porto Cesareo verkar supermysigt. Mycket fina bilder, bl.a. på merino fåren som blockerar vägen. Inte konstigt att du trivs som fisken i vattnet. Visade min man Mitchell lite bilder. Han vill åka till Italien omedelbums – immediatamente!

Har ännu ingen egen blogg, men e-post: [email protected].

Har du e-post, adress etc?

Miss you.

Massor av kramar,

Steffi

Ha en lovely vacation in Sweden.



P.S. Jag är nyfiken på de “stora trälådor med rostiga metallskivor.” Har du bilder? D.S.



P.S., igen. Har som utlandssvensk lite problem med det svenska språket (ibland) liksom….vissa andra (mer kända) utlandssvenskar som bryter på bred ambrikanska. Maste “copy & paste” bokstäverna ÅÄÖäåö, så därför ser det lite knasigt ut.



2009-06-25 @ 04:14:13
Postat av: Isa

Hoppas att du får en helt underbar resa! Vädret kan man inte klaga på i alla fall. :-) Åker ni hela familjen eller är det en "husmorssemester"?? Härligt vilket som, och jag håller tummarna stenhårt för att Ryanair sköter sig!



Kram!

2009-06-25 @ 08:11:12
URL: http://isas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0