Hos doktorn

Idag har vi varit hos doktorn för att kolla lopp-läget.
INTE EN ENDA LOPPA SÅ LÅNGT ÖGAT NÅDDE!!!
Vi har fått ett intyg på detta som vi kan ta med till skolan på måndag  (vilken tur eftersom snickaren kommer hit då för att sätta dit dörrkarmar).
Sedan tog vi en tur till farmor o farfar (svärföräldrarna) eftersom Silvia längtade ihjäl sig efter "nonna". På väg hem total-slocknade våran hjältinna!







Kommentarer
Postat av: Isa

Vilka bilder!!! Dina barn är så söta att man bara smäller av! Silvias kläder är fantastsiska men tyvärr inte alls lämpade på ett svenskt dagis där allt är lerigt och dyngsurt efter 2 minuter på gården...:-)



Härlig bild på en sovande Silvia med havet utanför fönstret också, och Ivan har blivit så stor, rena chamrknippena båda två!



Trevlig helg och kram!

2009-03-06 @ 16:41:04
URL: http://isas.blogg.se/
Postat av: Sara

Utsikten från bilfönstret påminner mig om mina dagar i södra Italien. Gud, vad jag längtar tillbaka ibland!

2009-03-06 @ 20:04:19
URL: http://viamessina.blogspot.com
Postat av: Asa Eden

Isa: pa dagis har Silvia "uniform" - en morkbla traningsoverall. Darfor ar det ju kul att "kjola till det" nar hon ar ledig. Kjol, krage o skor kommer fran min alskade marknad (20 kr./st. hurra!) - Ivans mossa o overall oxa.

Sara: Jo det ar ratt sa fantastiskt har nere trots all rora. Wenche, min svenska vaninna i Lecce kallar det "Bananrepublik" - och hon har val ratt, men havet.......maten........atmosfaren........

2009-03-07 @ 00:02:35
URL: http://silvia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0