Bortskänkes

Relativt ung italienare bortskänkes p.g.a. meningsskiljaktighet.
Sportig, datakunnig och snäll med barn.
Använd men i nyskick.
Talar engelska(och skolfranska).




Kommentarer
Postat av: Katarina

nä men oj..snyggingen eller?

Ja jag kan låna..för du kommer väl vilja ha tillbaks honom.

Hoppas ni får en bra dag, ALLA 4 ;-)

2009-05-29 @ 08:08:48
URL: http://njutavlivet.blogg.se/
Postat av: Isa

Bortskänkes?! Skicka honom på ett par dagars uppfostringsanstalt så ska du se att han blir lugn och foglig igen. Annars tipsar jag om Tradera där man erbjuds en ny auktion gratis då varan inte sålts vid första försöket. Alltid trevligt med lite klirr i kassan och ett säkert sätt att bli av med det man säljer. Tyvärr finns ingen möjlighet att ångra sig, då blir det negativt omdöme på Tradera och ett sådant vill man inte ha på sina axlar i resten av sitt liv....



Hoppas att familjefriden infinner sig till helgen igen. Här är mannen på konferens vilket gör att jag saknar honom riktigt mycket. :-)



Kram!

2009-05-29 @ 09:29:35
URL: http://isas.blogg.se/
Postat av: bettan

Vi kanske kan lånbyta ett tag ? Jag kan erbjuda en 40 årig mycket vältränad man som älskar trädgårdsarbete, dålig på städning inomhus, rätt bra på att leka med barn men sämre på att ge dom mat o så.... Man kan skicka honom på enklare uppdrag på egen hand, ex åka till ica o köpa mjölk, men inte för många saker samtidigt. Han har även nån omedveten fobi mot att stänga skåpluckor, han kan alltså öppna men inte stänga. En fördel är att han somnar tidigt så du får gott om tid för dig själv på kvällen. Ja vad säger du ? Byta nån månad eller två ?

2009-05-29 @ 10:35:58
Postat av: Asa Eden

Bettan: lat ga for tradgardsarbetet, det skulle vara bra. Skickar Mauro med forsta basta Ryanair. Fragan ar vad du ska anvanda'n till? Kan inte ens skickas pa enklare uppdrag som mjolkinkop. Det enda positiva ar att skapluckorna forblir stangda, kanske for att han inte klarar av att oppna dom......;)

Isa: Tradera later bra, eller sa skickar jag ivag honom pa konferens.....Inget bud? Du kan fa honom over helgen!

Katarina: Jo visst ar det han SNYGGINGEN. Opraktisk men snygg - italiensk design. Bettan kan skicka vidare nar hon trottnat :)

2009-05-29 @ 12:23:09
URL: http://silvia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0